Tradisjonen tro  ble det jammen meg Breivoll-camp i år også! Campen gikk av stabelen for 10. året på rad, helgen 12.-14.juni. Her møttes mange hundre viltre barn og unge til en festhelg spekket med bøttevis av trivsel , Guds ord, morsom underholdning og fotballglede!


cup-11

– Hvilken betydning tror du BV-campen har for barn og unge

”Breivoll-campen har en kjempebetydning for barn og unge. Det ser vi av hvordan de opplever denne helga. De gleder seg enormt! Og den kombinasjonen med at de har det moro og spiller, og at de får en fest med Kåre Smith på den ene kvelden, det tror jeg vil sette seg som skikkelige spor i livene deres.”

– Tror du den helga her har vært en suksess?

”Ja, så langt så tror jeg det har vært en kjempesuksess! Det er veldig mange glade barn og ungdommer her. Og det som er med BV-campen er at det blir aldri et godt arrangement uten alle disse frivillige som stiller opp for å skape det. Så årsaken til at vi lykkes er bare på grunn av at vi arbeider i flokk, og da blir det gode arrangementer