I god sportsånd vil vi takke alle camp-deltakere for Påskecampen 2018! Det ble virkelig noen innholdsrike dager med aktivitet fra morgen til kveld, akkurat sånn vi liker det.

Påskecampen er et samarbeid imellom BCC, Brunstad Ungdomsklubb og Xercize. Rundt 4500 deltakere var med på campen og en stor del av disse var med på aktivitetene Xercize sto for. Volleyball, ishockey, håndball, basketball og tennis er noe av det vi kunne tilby.

Vinnerlagene fra ishockeyen:

Nytt i år var en helt egen «showkveld» der deltakere fra ulike aktiviteter fikk vist frem det de hadde lært foran en fullsatt sal som var full av energi og begeistring. Her ble det også spilt live basketballfinale der spillerne var camp-deltakere fra basketballen. Den opplevelsen er nok noe spillerne kommer til å huske! 

Full konsentrasjon for å hente poeng i den store basketballfinalen!

BCC sto blant annet for temasamlingene på kveldene. Første kvelden fikk vi se en film om Paulus som var laget for anledningen. Les gjerne mer om filmen og resten av denne temasamlingen på BCC’s nettsider.

Filmen om Paulus. Foto: BCC