Oslofjord Cup 2020 (1. – 10. klasse)

Den tradisjonsrike Oslofjordcupen (tidligere Breivollcup) vil i år bli arrangert på Oslofjord Convention Center, i forbindelse med pinsen. Cupen arrangeres av Xercize i samarbeid med BCC og Breivoll Sportsklubb Fotball. Kampregler og retningslinjer følger Xercize sine retningslinjer og spilleregler.

Sted og tid:

Sted: Oslofjord Convention Center og Stokke Idrettsbane
Dato: Lørdag 30.05.20, Søndag 31.05.20 og Mandag 01.06.20

Gruppespillet vil foregå lørdag fra 9:00-14:30 og søndag fra 13:00-16:30, mens finalespillet vil foregå mandag fra 9:30-13:00.

Aldersgrupper

Cupen er for følgende aldersgrupper, som vil hovedsakelig spille følgende sted:

Aldersgruppe Antall pr lag Spillested
Jenter 8 (2013-2012) 5 (4+ keeper) Oslofjord CC
Gutter 8 (2013-2012) 5 (4+ keeper) Oslofjord CC
Jenter 10 (2011-2010) 5 (4+ keeper) Oslofjord CC
Gutter 10 (2011-2010) 5 (4+ keeper) Oslofjord CC
Jenter 13 (2009-2007) 7 (6+ keeper) Stokke Idrettsbane / OCC
Gutter 13 (2009-2007) 7 (6+ keeper) Stokke Idrettsbane / OCC
Jenter 16 (2006-2004) 7 (6+ keeper) Stokke Idrettsbane / OCC
Gutter 16 (2006-2004) 7 (6+ keeper) Stokke Idrettsbane / OCC

Det er lov å ta med yngre spillere, men det er ikke anledning til å ta med eldre spillere. For de klubbene som ikke har nok spillere til å stille eget lag, er det mulig å melde på spillere til mix-lag. Det er også mulighet å søke om å stille lag sammen med annen klubb, men dette må søkes om og godkjennes.

Spillerfest:

Søndag 31.1 vil det være en stor spillerfest i salen på Brunstad hvor alle deltakere, mentorer, dommere og de foreldrene som ønsker er invitert. Billett til spillerfesten er inkludert i deltakeravgiften for spillerne, men alle andre må melde seg på som publikum med festbillett for å få billett. Spillerfesten er også åpen for alle barn og unge mellom 7-16 år som ikke deltar på fotballcupen, men som deltar på BCCs stevne i pinsen. På spillerfesten blir det servert en flott festmiddag med dessert, i tillegg til oppbyggelse, filmer, underholdning og konkurranser! Vi anbefaler alle å følge Oslofjordcup på Instagram!

Deltageravgift:

Kr 550 pr deltaker for deltakelse som spiller på cupen og spillerfest
Kr 300 pr deltaker for deltakelse på spillerfest

Påmelding skjer til:

Påmelding gjøres til din lokalmenighet, som melder inn samlet påmelding. Ved ledig kapasitet vil det muligens kunne kjøpes ekstra billetter til festen, men disse vil være med et ekstra gebyr.

Samlet påmelding fra hver menighet / klubb sendes til Xercize Fotball: fotball@xercize.org.

Påmeldingsfrist for påmelding til Xercize samlet:

20.04.2020 for antall lag og ca antall deltakere
01.05.2020 for endelig deltakerliste

Overnatting:

All overnatting avtales direkte med Oslofjord Convention Center.

Kampledere (dommere):

Alle klubber som stiller lag til Oslofjord Cup må også stille med 1 dommer pr tredje påmeldte lag. Navn og telefonnummer til dommere må spesfisieres i påmelding. Omtrent 50 % av deltakerne og lagene på cupen er jenter, så vi oppfordrer alle til å også melde på jenter som dommere.

Viktig:

Det er veldig viktig at alle lagledere har en god forståelse av det viktige arbeidet med de unge i sitt lag. Laglederne må ha fokus på fair play, gode holdninger og være personer som også tar hånd om orden og disiplin. Det er veldig viktig at laglederne arbeider aktivt med spillerne i forhold til språkbruk og oppførsel, slik at alt skjer i en god sportsånd.

Man bør heller ikke bare la de beste spille hele tiden, men bruke en god miks, slik at alle i teamet får spilletid. Vi vil anbefale alle lagledere å lese XZ sin trenerhåndbok, retningslinjer for Xercize Fotball, retningslinjer for barnefotball og spilleregler for Xercize Fotball. Alle disse blir sendt ut til påmeldte lag før turneringen. Lag som opptrer usportslig eller i strid med Xercize sine retningslinjer vil kunne bli bortvist fra cupen.

Vi ønsker alle lykke til i turneringen, og hjertelig velkommen til Oslofjord cup 2020!

Sportslig hilsen
Dagfinn Lindberg
Ansvarlig Fotball – Xercize

Vedlegg