30.-1-november var det duket for sluttspill i Bergen, og Marstein IL hadde forberedt en festhelg av de sjeldene. Mange spente lag fra både Østland og Vestland, ankom Panorama Hotell etter mange timer i bil og buss. Da var det ekstra deilig når lukten av nydelig kveldsmat slo mot oss.

Før sola stod opp, lørdag morgen, stilte lagene opp på Sotra Arena hvor kampene skulle avholdes. Det ble noen spennende dueller i høstkulden!

Festkvelden startet med en oppbyggelig tale fra Gjermund Gangsø som sammenlignet fristelser med hverdagslige situasjoner. Vi fikk også høre oppbyggelige og motiverende ord fra Dagfinn Lindberg. Premieutdelingen ble en av kveldens mange høydepunkter.  Til de velkjente toner av «We are the champions» , applaus og konfetti kunne vinnerlagene slippe jubelen løs og feire tittelen som «Norges beste fotballag». Vi gratulerer!