Det var i begynnelsen av 2018 at tohundre spente jenter i alderen 12 til 36 år var samlet rundt dekte bord etter en vel gjennomført første ligarunde i Xercize Volleyball Liga. Hele 31 lokallag deltar i denne ligaen med stort engasjement!

Trivsels-kvelden som nå sto for tur ble innledet med et varmt måltid, etterfulgt av Guds ord som er den aller viktigste grunnen til at de var samlet denne helgen. Det var også forberedt underholdning i form av spennende konkurranser som holdt engasjementet på topp – også på tvers av lokallagene.

Videre var det lagt opp til «chill-zone» som avslutning på kvelden. Her kunne man blant annet prøve seg på karaoke, bordtennis og bordfotball, eller samtale med gode venner, før man dro hjem igjen.

Bildegalleri fra ligarunde 1

Dette var den første av tre ligarunder. I starten av februar møttes lokallagene igjen, klare for en ny. Vertene fra Østfold Volleyball hadde stelt i stand dagen som startet med kamper. Som siste ligarunde før sluttspillet, var dette en intens og spennende runde.

Etter kamper og pizzafest var det klart for «boot-camp» hvor miksede lag på tvers av lokallagene skulle løse oppgaver rundt om i hallen, og duellere de mot hverandre i engasjerende utfordringer. Det beste laget ble selvfølgelig premiert!

I slutten av april blir siste runde og en skikkelig avslutning arrangert. Vi gleder oss!

Bildegalleri fra ligarunde 2